small logo

News

30 januari 2016

Danielle heeft me hoofdstuk 4 en 5 teruggestuurd en de Black Widow is klaar!

 

 

Wil je iets over mij weten? Vraag het gewoon.Follow @cynthia_fridsma

14a_460.jpg 

 

Mijn Facebook pagina is : https://www.facebook.com/cynthia.fridsma.dutch

6 vragen aan Cynthia

Waar kreeg je het idee voor je meest recente boek?

Ik moet toegeven dat ik een grote fan ben van Buffy the Vampire Slayer, maar ik vraag me af hoe het zou zijn als de vampierdoder eigenlijk een 263 jaar oude vampier was. En wat als vampiers gewoon overdag kunnen wandelen, zonder te spankelen, en heilige voorwerpen geen vampiers kunnen doden? En waarom zou een vampier geen gebruik maken van moderne wapens om tegen het kwaad te vechten? En als ze tegen het kwaad vechten, waarom zouden ze dan niet samenwerken met een Anti Terrorisme Eenheid? Deze vragen hebben geresulteerd tot mijn eerste roman.

 

Klik hier om het volledige interview te lezen

Interview met Cynthia Fridsma

Wat geeft jou het meeste plezier in het schrijven?

Het grootste plezier in schrijven is om mijn woorden terug te zien op papier, ze samen te smelten tot een verhaal en ze met de rest van de wereld te delen.

Waar werk je nu aan?

Ik werk nu aan De Zwarte Weduwe, die plaats vond in Boston  op 15 april 2013. Een dag die de wereld wakker schudde vanwege een terroristische aanslag tijdens de Boston marathon. Het boek begint op het moment dat de aanslag plaatsvond. Toen ik ervan hoorde, voelde ik kippenvel over mijn hele lijf en ik voelde me bedroefd vanwege de slachtoffers en woede ten aanzien van de twee terroristen.

Wat inspireert je om iedere dag op te staan?

Eerlijk? Mijn echtgenoot, hij is de grootste inspiratie in mijn leven en ik laat hem altijd lezen wat ik heb geschreven.  

 

Klik hier om het volledige interview te lezen